02.12.2017

Time: 19.00 - 23.30

Location: Hnita Jazz Club

02.12

2017

Love Is Noise

Electric)noise(Machine + The Waltz + Kill Your Trout

Deuren 19:00
Hnita Jazz Club

tickets

Voorverkoop: €6

Aan de deur: €8

Love Is Noise

Op 2 december organiseert Trippel-Twieje-Nul haar tweede concertavond ‘Love is noise’. Na geslaagde opener ‘Das leben ist kein ponyhof’ in september wordt er nu de gitaartoer opgegaan met drie geweldige bands die de hoge volumes niet schuwen. 

Electric)noise(Machine

Voor een van de meest intense Belgische livesets moet je tegenwoordig bij electric)noise(machine zijn. Het drietal triggert maar al te graag het trommelvlies met energieke en uitdagende noise die het zelf omschrijft als ‘dead pop’. Dat het goed zit bewijzen ze door hun laatste release uit te brengen via het bekende label [PIAS]! Niet voor watjes dus.
> https://electricnoisemachine.bandcamp.com/ <

The Waltz

Het jonge The Waltz brengt een gewaagde mix van psychedelische krautrock en grunge, en wist op die manier Fresh Blood (Rock Herk) en talloze andere wedstrijden te winnen. Ze werden onlangs eveneens geselecteerd voor De Nieuwe Lichting van STUBRU. Pas verschenen singles ‘Charlie Cello’ en ‘Ferocious’ bewijzen dat de band alles heeft om het te maken binnen de Belgische gitaarscene, waarin artiesten als The Hickey Underworld en Raketkanon hen voorafgingen.
> http://vi.be/thewaltz <

Kill Your Trout

Kill Your Trout is terug van weggeweest, en dat zullen we geweten hebben. De eclectische band rond Heistenaar Bert Blommen nam deel aan Humo’s Rock Rally, speelde in het voorprogramma van onder meer Gruppo Di Pawlowski en tourde zowaar in de Verenigde Staten. Verwacht je aan een onverwachte mix van punk, noise, jazz en zo veel meer.
> http://vi.be/killyourtrout <

Sluit Menu

JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Klik hier om onze ticketwinkel zonder JavaScript te openen.

Inschrijving Muziekquiz

JavaScript is disabled in your browser. To access our ticket shop without JavaScript, please click here.