13.08.2021

Time: 19

Location: Zomerpodium, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg

13.08

2021

EMY

+ Eigenzweetstinkt

Zomerpodium, Cultuurplein 1, 2220 Heist-Op-Den-Berg

tickets

Voorverkoop: €10

Kassa: €15

EMY + Eigenzweetstinkt

Hoera: na een veel te lange afwezigheid, kunnen we jullie deze zomer eindelijk weer ontvangen! In augustus plant Trippel-Twieje-Nul twee concertavonden op het zomerpodium van CC Zwaneberg. Op dinsdag 13 augustus zult u vanuit een heuse arena EMY aan het werk kunnen zien, een bijzonder beloftevolle artieste die voor zwoele soulvibes zal zorgen. Het dynamische jazzduo EigenZweetStinkt, met Heistenaar Wout Helsen aan de drums, zal u opwarmen.

EMY

Amper 21 is de in Parijs geboren Emy Kabore, maar nu al geldt deze Gentse als één van de grootste talenten van ons land. Met haar unieke stem en songs won ze de publieksprijs op Humo’s Rock Rally 2018. Ondertussen evolueerde haar stijl tot ambitieuze, internationaal klinkende neo-soul. Het staat vast: van Emy gaan we nog véél horen. Luistert u maar eens naar de indrukwekkende singles ‘Freestyle’ en ‘Inconvenient’.

Eigenzweetstinkt

EigenZweetStinkt is een elektronisch jazzduo dat bestaat uit Willem Theerens en Heistenaar Wout Helsen. Twee vrienden die dezelfde passie delen: zweten. Als u hun opzwepende, dynamische liveset ziet, zult u snappen waar al dat zweet vandaan komt: intenser wordt het niet.