15.04.2023

Time: 19

Location: Hnita Jazz Club

15.04 2023

SAM DE NEF (Solo)

+ PORCELAIN ID

Hnita Jazz Club, 2220 Heist-Op-Den-Berg

Tickets

Voorverkoop: €14

Sam de nef komt naar HNITA

Met trots stellen wij u voor: Sam De Nef, de jonge songwriter en componist Sam De Nef, komt op 15 april zijn nieuwste werk met een intieme solo set voorstellen in de Hnita Jazz Club. Heistenaar Hubert Tuyishime, beter bekend als Porcelain ID zal de avond openen. 

Sam De Nef

Sam De Nef is een jonge songwriter en componist uit Antwerpen. Zijn eerste album Dawn / Dusk verschijnt in Oktober op Unday Records. Sam vertelt verhalen die geïnspireerd zijn op persoonlijke ervaringen, op dromen en fictieve gebeurtenissen. Het resultaat is een meeslepend en indrukwekkend debuut. De eerste single Passerby’s Ghost, een intrigerend duet met Tenci (US), is net uit.

Sam debuteerde in 2020 met een eerste EP, nam kort daarna samen met regisseur Ramy Moharam Fouad een concertfilm op in De Roma, en speelde sindsdien een mooie reeks shows op onder andere  Boomtown, Werchter, OLT en Ancienne Belgique. Voor Studio Brussel nam hij een serie Engelse bewerkingen op van Nederlandstalige klassiekers. 

Voor fans van: Adrianne Lenker, Elliott Smith, Alex G, Aldous Harding en Arthur Russell.

Porcelain ID

PORCELAIN ID is het pseudoniem van de Rwandese Heistenaar Hubert Tuyishime (hun/hen), die momenteel vanuit Antwerpen opereert. In rauwe, emotionele songs over identiteit en racisme, schakelt hun moeiteloos tussen Nederlands en Engels. Tuyishime deelde reeds het podium met Sylvie Kreusch, Meskerem Mees en Roland Van Campenhout. Kortom: één van de spannendste opkomende talenten in de Belgische scene.

Voor fans van: Bon Iver, Daniel Johnston, Meskerem Mees