Start date: 20.08.2019

End date: 21.08.2019

Time: 19:00 - 01:00

Location: Hnita @ Bergola, Kerkhofstraat 4, 2220 Heist-op-den-Berg

20.08

2019

LIP SERVICE

+ Noa Lee

Deuren 19:00
Hnita @ Bergola, Kerkhofstraat 4, 2220 Heist-op-den-Berg

LIP SERVICE + NOA LEE

Op 20 augustus haalt Trippel-Twieje-Nul met Lip Service en Noa Lee twee veelbelovende artiesten naar het charmante Heistse Bergbos. En of het een mooie zomeravond wordt!

Lip Service

Lip Service

Lip Service maakt catchy, springerige gitaarpop, maar het viertal rond Kasper en Hannah Cornelus durft evengoed neigen naar Pavement of Pixies. Een creatieve band met ‘een overschot aan ideeën’, volgens de jury van Humo’s Rock Rally. Hun eerste ep ‘People’s People’ werd erg lovend onthaald door onder meer Indiestyle, Luminous Dash en daMusic. “Een straffere inlandse EP hebben we dit jaar nog niet gehoord”, aldus die laatste. Dat belooft!

Noa Lee

Noa Lee

Noa Lee is het geesteskind van de getalenteerde Nina Kortekaas. De voormalige actrice (u zag haar mogelijks in ‘Noordzee, Texas’) studeerde net af aan het Brusselse conservatorium als jazzpianiste en startte een klein jaartje geleden haar synthpopproject Noa Lee. Ze mixt met veel gevoel haar vakmanschap met dromerige melodieën en originele ritmes. Haar invloeden? ‘Feist, Grizzly Bear, en Atoms for Peace’.

De band heeft nog maar drie singles uit, maar die werden wel één voor één opgepikt door Radio 1, Humo en Focus Knack. Ondertussen speelde ze in de AB als voorprogramma van het Canadese La Force én twee keer in OLT Rivierenhof als support van Arsenal. Hou Noa Lee in de gaten, en doe dat liefst bij ons in het Bergbos!

> https://vi.be/noalee <

Locatie

We nemen onze intrek in de Bergola, de tijdelijke locatie van onze vrienden van Hnita Jazz Club. Gelegen op het hoogste punt van Heist-op-den-Berg, naast cocktailbar Maginique en aan de voet van de watertoren.