31.10.2019

Time: 19:00-23:59

Location: Oude Ketel, Bergstraat 3, 2220 Heist-op-den-Berg

31.10

2019

PEUK + CROWD OF CHAIRS

19:00
Café De Oude Ketel, Bergstraat 3, 2220 Heist-op-den-Berg

PEUK + CROWD OF CHAIRS

Op 31 oktober – Halloween! – dondert het in De Oude Ketel. Trippel-Twieje-Nul haalt met Peuk en Crowd of Chairs namelijk twee kleppers naar het iconische punkcafé. Voor fans van de betere harde gitaarmuziek en noiserock.

Peuk

Peuk is hot. Het Limburgse drietal bracht een debuutplaat uit die overal bejubeld werd en speelt deze zomer op Pukkelpop. Frontvrouw Nele, drummer Dave Schroyen (Millionaire, Evil Superstars, Fence) en bassist Jacques staan garant voor overweldigende liveshows. Hun muziek scheurt als Sonic Youth, schreeuwt als Sleater-Kinney en kan rammen als Nirvana.

• “Peuk is gevaarlijk goed” -HUMO
• “Wie Peuk de afgelopen maanden aan het werk zag in één of ander bruin café of groezelige concertlocatie spreekt er allicht nog van” -Indiestyle
• “Peuk doet ons meermaals de hoed afnemen” -De Morgen

> https://peuk.bandcamp.com <

Crowd Of Chairs

‘Insane pop-noise’, zo omschrijft het Gentse drietal Crowd of Chairs zichzelf. De band moet één van de best bewaarde parels van de Belgische gitaarscene zijn: debuutplaat ‘Fuck Fuck Fuck’ is een geschifte mokerslag en live is de band nóg sterker. ‘Alsof een roestige stoel non-stop in je gezicht wordt geramd’. Verwacht intense gitaren, veel geschreeuw, weinig songstructuren en véél geschreeuw.

• “De explosies schuilen achter elke aan gort geschreeuwde stemband en verpulverd drumvel” -Indiestyle
• “Stuk voor stuk staalharde kleppers die ongelooflijk veel intensiteit uitstralen” -Dansende Beren
• “Het merendeel van de songs zijn lappen rauwe, manische motherfuckers die je met graagte en psychotisch uit de ogen kijkend onderuithalen” -Cutting Edge

> https://vi.be/crowdofchairs <