Over ons

Trippel-Twieje-Nul is een concertorganisatie uit Heist-op-den-Berg.
Met alternatieve evenementen op unieke locaties proberen we een nieuwe muzikale wind te laten waaien door onze gemeente. Begin 2017 richtten we de organisatie op, om in september dat jaar onze eerste concertavond te organiseren.
Ons doel is om ongeveer driemaandelijks een evenement te organiseren dat de grenzen van de Heistse muziekscene aftast.

Wie zijn we?

Trippel-Twieje-Nul bestaat uit 10 jongeren uit Heist-op-den-Berg, die elkaar gevonden hebben dankzij een gedeelde passie voor muziek. Hoewel de gemeente moeite doet om concerten te organiseren, hebben we toch nog het gevoel op onze honger te blijven zitten. We voelen dat er in deze groeiende, bloeiende gemeente met buitengewoon veel inwoners ruimte ontstaan is voor een meer alternatieve muziekscene.

Onze naam verwijst dan ook naar de postcode van Heist-op-den-Berg, die terug te vinden is in ons logo. De driehoek in ons logo symboliseert dan weer de Heistse berg, en de 10 ‘geluidsgolven’ representeren onze  leden. Dat we geloven in het potentieel van Heist, wordt mede duidelijk door onze goede contacten met Heistse organisaties en jonge, lokale artiesten.

Engagement

We trachten onze voeling met de Heistse artiesten op punt te houden. Zo nodigden we voor aanvang van concertavond Love is Noise jonge groepen uit in de Hnita Hoeve om een gesprek te hebben over eventuele samenwerkingen. In de toekomst proberen we ook een educatieve rol op ons te nemen. Via bijvoorbeeld gastlessen zullen we trachten het enthousiasme van de jeugd voor de hedendaagse Belgische muziekscene aan te wakkeren.

Locaties

Onze eerste concertavonden organiseerden we in de legendarische Hnita Jazz club, die we in overeenkomst met de eigenaars voor een eerlijke prijs kunnen huren. Qua grootte is de zaal ideaal, en leent ze zich perfect tot wat we willen doen. Met een gezellige backstage in huiskamerstijl doen we ons best om de artiesten zo goed mogelijk op te vangen. De uitstekende catering wordt verzorgd door Jens – één van onze leden.

Ook met Jc De Biekorf hebben we goede banden. Hun mooie jeugdhuis, op een boogscheut van de Hnita Jazz Club, is een ideale locatie voor afterparty’s of alternatievere feestjes. Het enthousiasme en de helpende handen van de leden zijn bovendien van goudwaarde voor ons.